Skip to main content
Doelgericht inspireren

Executive coaching

Je bent de drijvende kracht achter je eigen zaak of team. Dat vergt veerkracht. Ik help je om bewust leiderschap te nemen over je persoonlijke en professionele groei. Met scherpe doelen. Een tastbaar actieplan. En een hogere wendbaarheid.
Executive Coaching
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Het zijn uitdagende tijden. Alle ogen richten zich op jou. Jij moet de bedrijfslijnen uitzetten, de juiste beslissingen nemen. Die prestatiedruk kan verlammend werken en je zelfvertrouwen aantasten. Moet je dagelijks stress, verandering en weerstand overwinnen? Verwacht iedereen van jou een onuitputtelijk optimisme op de werkvloer? Dan zijn veerkracht en wendbaarheid noodzakelijk!

Bewust en daadkrachtig groeien

Ik ben jouw executive coach, mentor en sparringpartner. Samen werken we aan jouw authentiek leiderschap in combinatie met een sterke daadkracht om te groeien. We exploreren jouw leiderschapskwaliteiten en communicatievaardigheden. We onderzoeken of jouw denkpatronen je beperken of versterken. Ik doe dat actie- én resultaatgericht. Met focus op jouw doelen en ambities. 

Executive coaching

You can’t steer a parked car.

Leiderschap gaat over ownership en engagement. Doelen stellen en ernaar leven zonder je persoonlijk werkgeluk uit het oog te verliezen. Leiden versus lijden. Zet jij zelf de rem op jouw positieve of negatieve gedachten? Communicatie gaat ook over de interne dialoog met jezelf. Mijn executive coaching zit op het kruispunt van onderbouwde theorie en een ervaringsgerichte aanpak met praktische oefeningen. We doorbreken jouw beperkingen met het ‘pijn-plezier-principe’. Zo creëer je veerkracht en wendbaarheid. Dé ingrediënten voor een succesvol en gelukkig leven.

Je doelstellingen behalen. Privé en professioneel.
Het kan via het I AM-principe. Kort voor Improved Active Mastermind. Een proces dat
jou helpt om zelfbewust te groeien. Door je leiderschap, communicatie,
veerkracht en wendbaarheid aan te scherpen.
Start met een van onze 3 modules.

Executive coaching

I AM Focus

In deze module ligt het accent op communicatie. Met de buitenwereld en … jezelf. Je krijgt inzicht in wat jou motiveert en afremt. Je stelt scherpe doelen: privé en/of professioneel. En je neemt bewust leiderschap over je veranderingstraject. De basis voor meer veerkracht én wendbaarheid.

Executive coaching

I AM Focus PLUS

Deze uitbreidingsmodule gaat een stap verder in jouw veranderingstraject. We werken aan extra veerkracht. We doorbreken de destructieve patronen die jou afremmen in je private en professionele leven. Het resultaat? Meer rust in je hoofd, extra weerbaarheid en wendbaarheid in je acties.
Executive Coaching

I AM executive

meest gekozen

Een intensief jaarprogramma met ad-hoc bijstand tussen de sessies. We ontwikkelen een concreet actieplan op maat van je doelen. Je neemt resoluut leiderschap op over je eigen veranderingstraject. Je communiceert helder met jezelf (ambities, gewenste groeipaden, …) en de buitenwereld. Je wint aan veerkracht, verlegt je grenzen en staat sterker in het leven. Professioneel én privé. Zo evolueer je van ‘gewoon gelukkig’ zijn naar ‘buitengewoon succesvol’ blijven.
Executive coaching

Your actions become your success and happiness.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Ik ben Christophe Van de Vorst. Daadkrachtcoach. Mijn doel? Jou inspireren en activeren om te groeien. Doelgericht. Met inzicht in wat je écht gelukkig maakt. Persoonlijk en professioneel. Individueel of in team. Want jij bent je eigen succesfactor

Over Christophe
 • Erik De Troyer

  A "real professional" who knows his job!

  Christophe is een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, voelt de mensen perfekt aan en geeft deskundig advies. Kortom, een man waarin je 100 % kan vertrouwen en waarop je kan bouwen. A " real professional " who knows his job !

  Erik De Troyer | Senior export manager
 • H.B.

  Nooit uit de hoogte, en altijd 'to the point'

  Het was een boeiend en soms ook confronterend traject. De fijne en geanimeerde gesprekken met Christophe vormden hierbij een grote meerwaarde. Christophe weet op ieder moment het gesprek te stofferen met quotes, visualisaties, de gevoelige snaar te raken. Nooit uit de hoogte, en altijd 'to the point'. Een aanrader!

  H.B. | Ondernemer
 • Jelle Claes

  Weet snel een helder beeld te schetsen van de kern van de zaak!

  Christophe weet snel een helder beeld te schetsen van de kern van de zaak zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met zijn aanpak weet hij op een directe en aangename manier ervoor te zorgen dat je zelf tot nieuwe inzichten komt waar je mee verder kan. Een boeiende ervaring en fijne samenwerking!

  Jelle Claes | Ondernemer - Fingerlicking

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact
  Grow Strong

  Praktijk Herk de Stad:
  Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

  Praktijk Antwerpen:
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Praktijk Geetbets:
  Weg op Halen 2, 3450 Geetbets

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011 93 00 30