Skip to main content
Doelgericht inspireren

Team Coaching

Een performant team is méér dan de som van zijn leden. Elk individu kan jouw team versterken … of afremmen. Ik laat je team groeien. Collectief. Met trajecten en trainingen die de groepsdynamiek bevorderen, veerkracht en betrokkenheid verhogen en de totale wendbaarheid en weerbaarheid aanscherpen.

Team Coaching
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Management, sales, HR, marketing, … Elk team heeft zijn specifieke dynamiek, zijn sterktes, maar ook zijn valkuilen. Daarom is het belangrijk om jouw teamdoelstellingen naadloos af te stemmen op de algemene bedrijfsvisie. Om doelen te bereiken, zijn er hefbomen nodig die de juiste acties en reacties uitlokken. Wat willen jullie bereiken? Waar, wanneer en met wie? Het is nodig om dit als team in consensus te formuleren. Positief, actief en vanuit een groeigerichte daadkracht.

Bewust en daadkrachtig groeien

Met Grow Strong zoomen we in op leiderschap, communicatie en veerkracht vanuit een integrale aanpak. We analyseren de doelstellingen en visualiseren de gewenste resultaten. Ik reik handige instrumenten aan om je team weerbaar en wendbaar te maken zodat ze beter omgaan met veranderingen. 

Team coaching

We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.

Met de juiste instelling is elk probleem een opportuniteit. En elk obstakel een kans om te groeien. Daarvoor moet je durven vertrouwen op de talenten en het potentieel van je medewerkers. We werken aan de maturiteit van je teams. Zodat ze zelf de reflex hebben om probleemoplossend te denken. Elk teamlid moet hierbij ‘leiderschap’ opnemen en actief werken om samen de doelstellingen te behalen. Het succes van een traject is het gevolg van een gezamenlijke inspanning.

Wil je graag dat ik van jouw team een performante groep maak? Stap in mijn WE ARE-trajecten vanuit het I AM principe en we doen het samen:

Verbindende communicatie

Verbindende communicatie

Veerkracht en welzijn

Veerkracht
en welzijn

Coachend leiderschap

Coachend
leiderschap

Team coaching

Success always happens twice, first in the mind, second time in reality.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Ik ben Christophe Van de Vorst. Daadkrachtcoach. Mijn doel? Jou inspireren en activeren om te groeien. Doelgericht. Met inzicht in wat je écht gelukkig maakt. Persoonlijk en professioneel. Individueel of in team. Want jij bent je eigen succesfactor

Over Christophe
 • An Denys

  Fijne en gemoedelijke sfeer en tegelijk heel krachtig en to the point.

  Ik volgde een online training bij Christophe rond het stellen van je doelen voor 2021. Een absolute aanrader! Een coach die er schitterend in slaagt om vanuit een fijne en gemoedelijke sfeer en tegelijk heel krachtig en to the point, handvaten aan te reiken om concreet mee aan de slag te gaan. Voor mij duidelijk iemand die werkt vanuit een diepe bezieling en een grote Liefde voor zijn vak en zijn coachees! Proficiat Christophe. Ik kom zeker nog bij je terug!

  An Denys | Psychotherapeut - Puur An Denys
 • Saf Perdaens

  Dé vertaalslag tussen theorie en praktijk op een eenvoudige manier overbrengen.

  Christophe is een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, voelt de mensen perfekt aan en geeft deskundig advies. Kortom, een man waarin je 100 % kan vertrouwen en waarop je kan bouwen. A " real professional " who knows his job !

  Saf Perdaens | Lector - trainer - AP Hogeschool Antwerpen en Ucll Leuven
 • Nele Bossens

  Uitgebreide kennis van trainingsmethodiekenen en zin voor vernieuwing, inspirerend!

  Christophe is een betrokken trainer met sterke coachende vaardigheden. Zijn uitgebreide kennis van trainingsmethodiekenen zijn zin voor vernieuwing waren voor mij heel inspirerend. Hij stimuleert deelnemers om te groeien en initiatief te nemen om hun competenties te ontwikkelen.

  Nele Bossens | Trainer - coach

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact
  Grow Strong

  Praktijk Herk de Stad:
  Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

  Praktijk Antwerpen:
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)479 59 95 73