Skip to main content
Doelgericht inspireren

Coachend leiderschap

Ben jij leidinggevende en wil je jou verder ontwikkelen tot coachend leidinggevende?
Coachend leiderschap
Groeien als persoon

Concreet:

 • Jij vindt een mensgerichte aanpak, waarin medewerkers op een heel persoonlijke manier gecoacht en aangestuurd worden, belangrijk.

 • Je wil je medewerkers inspireren en hen helpen bij het vastleggen en behalen van hun individuele, maar ook van groepsdoelen.
 • Je wenst vlot te kunnen schakelen tussen je rol als manager, leider en coach.
 • Je wil je stijl aanpassen aan de noden van elke medewerker.
Wil jij er persoonlijk voor zorgen dat werkgeluk en teamwork geen holle woorden zijn? Dan is het traject coachend leiderschap iets voor jou.

Aanpak
Grow Strong biedt een interactieve opleiding die gericht is op ervaring en beleving. Je ontvangt oplossingsgerichte instrumenten om het veranderingstraject doelgericht aan te vatten. Onze unieke aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Je put bovendien uit onze jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten. Elk traject is op maat van jouw specifieke ambities. We geloven er sterk in dat succes maakbaar is. Op een eerlijke, open en positieve manier bouwen we samen mee aan jouw groei. Nooit uit de hoogte, altijd to the point.

Empowering:
Onze trajecten zijn geen eindpunten maar startpunten. We geven je veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Springplanken naar verdere groei.

Wat je gaat leren tijdens deze opleiding
De theorie over coachend leiderschap is het uitgangspunt van de opleiding: welke zijn jouw drijfveren en welke rollen heb je als leidinggevende? Wat is coachend leiding geven nu? Wat betekent dit concreet voor jou: waar zitten jouw sterke punten en valkuilen om als coachend leidinggevende te functioneren? Deze training bestaat niet enkel uit theorie, maar vooral uit leren, doen en integreren. De theorie wordt onmiddellijk omgezet in de praktijk: hoe kan je jouw communicatiestijl aanscherpen om tijdens feedback- of functioneringsgesprekken echt verbinding te maken met je medewerker? Hoe kan je grenzen stellen en omgaan met weerstand? Je bouwt aan vertrouwen bij je medewerkers en coacht hen op werkgeluk en welzijn. Al deze handvatten en tools zorgen er voor dat je sterk staat om een team en organisatie te coachen in wendbaarheid bij veranderingen.

Uitkomst voor je bedrijf:
 • Je zet technieken in om je gespreksvoering te verbeteren en weerstand te doorbreken. Kortom er is een betere overleg- en vergadercultuur.
 • Je wakkert het zelforganiserend vermogen van je medewerkers aan.
 • Door de juiste vragen te stellen, stimuleer je meer betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij je medewerkers.
 • Je faciliteert als leidinggevende de doelen van je medewerkers.
 • Het potentieel van je medewerkers wordt volledig benut, want je kent hun sterktes en hun ontwikkelingsnoden.
 • Je coachende houding creëert vertrouwen en een sterkere samenwerking.
 • Je (feedback-) en ontwikkelingsgesprekken met collega’s brengen structuur en resultaat
 • De medewerkers waarmee je minder een natuurlijke “klik” ervaart, krijg je ook mee op de kar, waardoor de teamresultaten verbeteren
Voor wie is de training veerkracht en welzijn?
Deze training is geschikt voor zowel ervaren als startende teamleiders op elk niveau van de organisatie. De uitdagingen zijn namelijk voor iedere leidinggevende herkenbaar.
Leidinggevenden komen ook vaak in situaties terecht waar ze ‘acteren’, een rol spelen die door anderen verwacht wordt, maar die helemaal niet strookt met wie ze echt zijn. Dit wringt! Deze training biedt handvatten om ook in moeilijke situaties authentiek te blijven.

Onze dienstverlening is op maat, vraag je offerte aan.

Coachend leiderschap

Wie geeft de training

Christophe Van de Vorst is reeds meer dan 10 jaar actief als trainer, coach en mentor. Zijn specialisaties zijn coaching en training binnen het thema leiderschap, communicatie en veerkracht. Christophe werkt als zaakvoerder van Grow Strong samen met individue en organisatie aan veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Zijn jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten zorgen ervoor dat elk traject op maat is van jouw specifieke ambities.

Combineer dit met de creatieve kracht van ervaringsgericht leren, theoretisch onderbouwde totaalvisie en eigen formats en je krijgt de unieke formule van Grow Strong ... Nooit uit de hoogte, altijd to the point

Heb je vragen? Wil je meer info?
Neem contact op 0479/59 95 73 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veerkracht en welzijn
Over Christophe

Let's connect!
Let's talk...

Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

Contact
Grow Strong

Praktijk Herk de Stad:
Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

Praktijk Antwerpen:
De Keyserlei, 2018 Antwerpen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)479 59 95 73