Skip to main content
Doelgericht inspireren

Over Christophe

Daadkracht: het is een ‘werkwoord’. Daarom gaat mijn coaching verder dan theorie. Ik integreer ook creatieve werkmomenten in mijn sessies. Die de geest prikkelen, tot inzicht leiden en voor beleving zorgen. Een bewuste keuze. Het helpt om wendbaarheid op te bouwen en obstakels als springplank te benutten. Op weg naar de best mogelijke versie van jezelf. 

Groeien als persoon

Toen ik in het bedrijfsleven stapte, leidde ik al snel grote teams. Servicegericht werken en teamwork waren evidenties. Voor mijn team was ik een manager, een motivator, een mensenmens die stuurde, luisterde en coachte naar de beste service en de mooiste resultaten. Mijn collega-managers vroegen me vaak: “Hoe komt het toch dat jouw teamleden voor elkaar door het vuur gaan?”. Goeie vraag!

De overtuigingen en patronen die ik intuïtief toepaste als manager, wou ik zelf beter begrijpen. Wat zijn nu de sleutels tot succes? Ik verdiepte me in NLP (neurolinguïstisch programmeren) om inzicht te krijgen in de onderbewuste patronen van mezelf en anderen. Ik volgde opleidingen in gerenommeerde instituten zoals de Universiteit UNLP in Amsterdam, Ontwikkelingsinstituut, YourCoach, Mastermind Academy, SelaHr, OMB, … Ik trok naar Thailand voor stilteretraites om tot de essentie te komen. Veel wijsheid in weinig woorden. Denken en doen in volledige harmonie.

Fast forward naar 2014. Ik startte mijn coachingbedrijf omdat het voor mij helder werd dat ik veel meer kon betekenen langs de zijlijn van het werkveld. Daar staat de trainer en coach die strategisch advies geeft, vaardigheden aanleert, motiveert en stuurt vanuit een helikopterperspectief. De coach verbindt ook door mensen in te zetten op hun talenten en te positioneren op de juiste plaats in het werkveld. Dit heeft een instant positief effect op de prestaties: individueel, in team én het bedrijf.

Grote theoretische modellen of zweverige toestanden? Daar pas ik voor! Mijn coaching is no-nonsense en ervaringsgericht. Ik werk met mensen, teams en bedrijven die bewust willen veranderen en ‘samen’ willen groeien om doelen te bereiken. Een integrale aanpak waarbij ik inspeel op de noden en vragen van mijn coachees. Ik laat ze denken, doen, voelen en proeven van een energiek, positief en succesvol leven. Ik noem het mijn Improved Active Mastermind (I AM-) programma. Ik ben nu al benieuwd naar jouw verhaal.

Christophe

Wie ben ik

Het DNA van Grow Strong

Doelgericht

Doelgericht

Je ontvangt oplossingsgerichte instrumenten om je veranderingstraject doelgericht aan te vatten. Van inspirerende oefeningen over nuttige inzichten tot tastbare actieplannen.
Professioneel

Professioneel

Onze unieke aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Je put bovendien uit onze jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten. Elk traject is op maat van jouw specifieke ambities.
Inspirerend

Inspirerend

We geloven er sterk in dat succes maakbaar is. Op een eerlijke, open en positieve manier bouwen we samen mee aan jouw groei. Nooit uit de hoogte, altijd to the point.
Self-empowering

self-empowering

Onze trajecten zijn geen eindpunten maar startpunten. We geven je veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Springplanken naar verdere groei.

Let's connect!
Let's talk...

Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

Contact
Grow Strong

Praktijk Herk de Stad:
Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

Praktijk Antwerpen:
De Keyserlei, 2018 Antwerpen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)479 59 95 73