Skip to main content
Doelgericht inspireren

Visie

De motivatie om te veranderen: ze zit in jezelf! Maar waar vind je de daadkracht om er maximaal uit te putten? Een daadkrachtcoach activeert je. Maakt je wendbaar. En geeft je veerkracht. Zodat je leiderschap over je eigen groeitraject neemt … en behoudt. Klaar om te groeien?

Groeien als persoon

Wendbaarheid doet groeien

Niet wat ons overkomt, bepaalt ons leven: wél hoe we hierop reageren. Vastgeroeste denkpatronen of een laag zelfbeeld tasten je daadkracht aan. Dat remt je ambities, talenten en groeimogelijkheden af: zowel privé als professioneel. Grow Strong doorbreekt de impasse. Zet blokkades om in springplanken. Via een actief proces dat bewust richting geeft aan verandering en resultaat.

Neem je leven in handen

Grow Strong inspireert en activeert. Onze missie? Krachtig leiderschap stimuleren en ontwikkelen bij mens en organisatie. Privé én professioneel. We doorbreken belemmerende patronen en helpen je groeien. Samen zetten we stilstand of negatieve gedachten om in positieve daadkracht. Zodat je de veerkracht en motivatie vindt om volop te gaan voor je doelen en ambities. Want waarom kiezen voor ‘gewoon gelukkig zijn’ als ‘buitengewoon’ ook kan?

Mijn visie

Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your actions. Your actions become your success and happiness.

De weg naar een succesvol, gelukkig en gezond leven is een continu proces. Een boeiend traject, met best veel uitdagingen, maar vooral … een heel persoonlijke ervaring. Daadkrachtcoaching is daarom maatwerk. Het vraagt inzicht in jezelf en hoe je naar de wereld kijkt. Als mentor en inspirator reik ik je de instrumenten en technieken aan, maar het resultaat … dat maak je zelf. Geen wollige gesprekken, wél uitdagende, activerende en belevingsvolle interactie die jouw groei activeert.

Wendbaarheid leidt tot professioneel succes en ‘buitengewoon’ welzijn. Met daadkrachtcoaching werken we op de activering van drie essentiële bouwstenen tot groei:

Leiderschap

Leiderschap

Gericht persoonlijk groeien: het lukt alleen wanneer je zelf leiderschap neemt over je veranderingstraject. Met wilskracht en daadkracht haal je meer uit je carrière, relaties, welzijn, gezondheid, …

#actiefgroeien

Communicatie

Communicatie

95 % van de tijd communiceer je met jezelf. Die interne dialoog werkt beperkend of versterkend. We activeren inzicht in belemmerende patronen en uitzicht op heldere doelen en ambities.

#bewustgroeien

Veerkracht

Veerkracht

Rust in je hoofd, kracht in je keuzes, gedrevenheid in je acties: veerkracht leidt niet alleen tot betere resultaten. Het voedt ook continue groei. Want succes en geluk zijn maakbaar. Keer op keer.

#blijvendgroeien

Mijn visie

Success always happens twice, first in the mind, second time in reality.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Ik ben Christophe Van de Vorst. Daadkrachtcoach. Mijn doel? Jou inspireren en activeren om te groeien. Doelgericht. Met inzicht in wat je écht gelukkig maakt. Persoonlijk en professioneel. Individueel of in team. Want jij bent je eigen succesfactor

Over Christophe
 • Tzu Hsuan Yeh

  He let people understand things easier and lead them to the main problem.

  Christophe is professional and active in his field. He is always helpful and getting detailed to personal questions. Based on his profession, he can let people understand things easier and lead them to the main problem which they even don’t realize.

  Tzu Hsuan Yeh | Accountmanager
 • Nicolas Engelmann

  Dé juiste vragen om gedachten te ordenen en te converteren naar 'to do' stappen.

  Christophe is een hele creatieve en inspirerende life & careercoach. Hij slaagt erin met de juiste vragen en bedenkingen gedachten te ordenen en te converteren naar 'to do' stappen. Een heel verrijkende ervaring met Christophe te hebben kunnen spreken en werken.

  Nicolas Engelmann | Director Global Business Tax - Deloitte Legal Lawyers
 • Isabelle Piesschaert

  Innovatieve en soms confronterende manier tot de kern.

  Christophe staat voor verandering! Hij is een geboren coach: met zijn groot empatisch vermogen en zijn unieke aanpak, weet Christophe iedereen die zijn pad kruist te verrijken. Op een zachte, veilige, innovatieve en soms confronterende manier, weet hij je te raken, tot de kern te komen en je in beweging te zetten, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. En plots zijn je doelen niet meer zo veraf en de weg er naartoe concreet en duidelijk.

  Isabelle Piesschaert | CEO - Bel - ei

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact
  Grow Strong

  Praktijk Herk de Stad:
  Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

  Praktijk Antwerpen:
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)479 59 95 73